Smulders Schilderwerk en Onderhoud
Uw schilder in Tilburg voor al het schilderwerk en onderhoud

Hieronder een aantal referenties die wij van enkele van onze klanten mochten ontvangen

Hieronder onze voorgevel, geschilderd door Maurice. Zonder referenties van voor mij bekende mensen kwam je mijn huis mooier maken. En mooi is het zeker geworden. Met passie en deskundigheid gingen jullie aan de slag. Een goed advies, geen onnodige extraheden en vooral met veel humor was het een plezier om jullie in en rondom mijn huis te hebben.

Bedankt voor je advies , maar bovenal je kundige schilderwerk!
En zeker tot ziens! Al is het maar bij mijn vrienden en bekenden die ik ga opzadelen met jullie.

Lian Claassen Tilburg


Goede middag Maurice

Zie hier het resultaat van je inspanning in ons huis. De kleurstelling is perfect, het complete schilderwerk prima uitgevoerd. Plafond, muren, houtwerk en niet te vergeten de open haard - een klus apart - zitten strak in de nieuwe lak /verf.

Wij vinden het prachtig.

Langs deze weg willen wij nogmaals benadrukken dat wij jouw aanpak en manier van werken als prettig en doelgericht ervaren hebben. Mocht je voor toekomstige klanten een referentie nodig hebben kan je ten alle tijde dit commentaar plus foto's gebruiken.

Succes en vriendelijke groet,

Sigrid en Cock Viveen


Hoi Maurice, wat leuk om iets voor je website te mogen schrijven. Je hebt bij ons uitstekend werk geleverd. De woonkamer is prachtig geworden en we zijn erg blij met de nieuwe kleur op de kozijnen en deuren. Dankjewel! Wij wensen je veel succes met de nieuwe website en graag tot de volgende opknapbeurt!

Met vriendelijke groet,

Fam. de Wijs
Korte Schijfstraat, Tilburg


Hallo Maurice.

Ik ben erg tevreden over het schilderwerk. Ik zal je zeker refereren aan vrienden en kennissen. Je werkt ook snel en netjes.

Groeten,
Erik


Beste Maurice,

Ook wij zijn erg blij met jouw inzet en afgeleverde schilderwerk. Het was ook nog eens erg gezellig om je een weekje bij ons over de vloer te hebben. We zijn gelukkig met het kleuradvies dat je hebt gegeven, het huis is echt prachtig geworden. En daar komt nog eens bij: goede service en een betaalbare prijs! Veel succes met je bedrijf en tot ziens.

Met vriendelijke groet,

Ellen en René


Wilt u ook een referentie schrijven voor onze website? Mail ons een berichtje en onze webmaster zal er voor zorgen dat het binnenkort wordt geplaatst.

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,

Maurice Smulders