Boonstoppel verf
Sigma Coatings

 

Smulders Schilderwerk en Onderhoud
Uw schilder in Tilburg voor al het schilderwerk en onderhoud

Wij schilderen voornamelijk voor particulieren en bedrijven in de regio Tilburg. We komen graag bij u langs om de werkzaamheden en uw wensen te bespreken.

Omdat we een kleine onderneming zijn, kunnen we snel werken, hebben we weinig kosten en kunnen daarom een gunstige prijs voor u maken.

We werken professioneel en vertrouwd. Wij garanderen goede service en kwalitatief hoogstaand schilderwerk.

We bezitten veel vakkennis en zijn daarom in staat u te voorzien van een gedegen advies.

Schilderwerk:
snel, goed, gunstig & vertrouwd

Bent u op zoek naar een schilder voor uw binnen- en/of buitenwerk in de regio Tilburg, bent u hier aan het juiste adres.

Uw woning komt er weer prachtig bij te staan en uw houtwerk wordt beschermd tegen de Nederlandse regenbuien en het slechte weer. Binnen ziet uw woning er weer fris en verzorgd uit.

Nieuwe kleuren? Lekker nieuw in de lak?
Neem vandaag nog contact met ons op voor een gunstige prijsopgave speciaal voor u op maat gemaakt.

Professioneel Spuitwerk

Wij zijn ook in het bezit van een ultra moderne spuitmachine. Dus ook voor spuitwerk bent u bij ons aan het juiste adres!!!! Wij verzorgen latex spuitwerk bij u thuis of onderneming. Lak spuiten behoort ook tot de mogelijkheden. Dit kunnen wij ook uitvoeren in onze speciale spuitcabine. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Presentatie Spuitwerk door Schilders in Tilburg


Bron: Boonstoppelverf

Goed Schilderwerk is vakwerk

Vertrouw voor vakwerk op de vakman

Schilderwerk, binnen én buiten, is hét visitekaartje van ieder huis. Sterker nog, de eerste indruk wordt door schilderwerk bepaald. Daarom kiest u voor professioneel schilderwerk. Uw huis toont dan niet alleen 'rijker', uw bezit wordt er ook langdurig door beschermd. En dat laatste is nodig, want uw huis ondervindt invloeden van weer en wind.

De kosten die goed schilderwerk met zich meebrengen zijn dan ook altijd een uitstekende investering voor de toekomst. Eén ding is zeker, een goed onderhouden woning woont veel prettiger én is aanmerkelijk meer waard! Kies daarom voor de zekerheid van een échte schilder. Goed schilderwerk is vakwerk. Vakwerk dat alleen kan worden geleverd door de professionele vakman.

Daarom stellen we aan u voor: de schildervakman. Hij is deskundig, professioneel en betrouwbaar.

En hij werkt alleen met de allerbeste materialen. Een betere investering in uw huis is er niet.

De vakman heeft kennis van zaken. Hij weet precies met welke materialen uw woonwensen het beste kunnen worden verwezenlijkt. Hij kan u perfect adviseren over kleuren en materialen, waarbij hij wordt ondersteund door zijn professionele leverancier. En, hij komt zijn afspraken na. Hij schildert in de overtuiging dat een duurzame relatie met de klant belangrijk is.

Dat de vakman zijn vak verstaat, blijkt meteen al uit zijn aanpak. Hij begint met een grondige inspectie van het schilderwerk. De conditie van de bestaande verf en de ondergrond wordt nauwekeurig in kaart gebracht. Ook geeft de schilder u advies in kleuren. Desgewenst stelt hij samen met u een overzichtelijk onderhoudsplan op. Hierdoor weet u precies wat, wanneer en waarom er aan uw huis wordt gewerkt. In de afgesproken periode inspecteert hij de conditie van het schilderwerk. Hierbij worden kleine beschadigingen meteen aangepakt om zó grote schade te voorkomen. Op die manier blijft het schilderwerk veel langer mooi, terwijl uw huis tegelijkertijd optimaal wordt beschermd.